La oss ordne med utvasken av din bolig

Flytting er en omfattende prosess med mange ting å tenke på, derfor ønsker vi å hjelpe deg med flyttevasken. Vår ambisjon er å være distriktets ledende leverandør av renhold- og servicetjenester i forbindelse med boligsalg.

Vi utfører omlag 150 flyttevask årlig og er godt kjent med hva som kreves. Våre dyktige renholdere og fleksible logistikk, gjør at flyttevasken er i trygge hender hos oss. Basert på boligens areal vil vi kunne gi deg et fastpristilbud på flyttevasken. Denne tjenesten tilbyr vi primært i Gjøvik og Toten.

Vi har tett dialog med eiendomsmeglerne i distriktet, og utvikler kontinuerlig vårt konsept i tråd med det markedet ønsker og har behov for.

Vår flyttevask har overtakelsesgaranti, dersom ny eier har noe å utsette på renholdet, kommer vi vederlagsfritt tilbake og retter opp.

Svanen Service utfører også visningsvask. Dette er en mindre omfattende jobb, men gjør boligen presantabel for fotografering/visning.

For mer detaljer informasjon om hva du kan forvente av vår flyttevask, les gjennom våre Flyttevaskvilkår


Send oss en forespørsel

Har du spørsmål om denne tjenesten? Send oss en melding så tar vi kontakt for hyggelig prat og uforpliktende tilbud. Vi ser frem til å høre fra deg!