Frigjør tid i hverdagen, overlat husvasken til oss

Tenk deg å komme hjem fra jobben til et rent og skinnende hus. Frigjør tid og bekymring i hverdagen, la oss ta hånd om renholdet! Vi har i dag omlag 90 avtaler med private husstander og fast vaksehjelp hjemme. Vi tilbyr avtaler med 1, 2 eller 4 ukers termin, med nedslagsfelt på Gjøvik. 4-ukers avtalene utføres fortrinnsvis mandager og tirsdager, mens 2 og 1 ukes avtalene fortrinnsvis utføres torsdager eller fredager.

For å komme i gang med denne tjenesten foretrekker vi å først utføre en testvask hvor vi gjør «vår greie» og tar tiden på dette. Her får kunde anledning til å vurdere kvaliteten på jobben som gjøres, mens vi får et relevant grunnlag for å anbefale fast tidsramme. Sammen blir vi enige om budsjett/kvalitet.

Vi mottar mye skryt for jobben våre flinke renholdere gjør, og har stor tro på at vi også vil svare opp til dine forventninger.

Vårt standardoppsett fungerer godt for de aller fleste, men vi har selvfølgelig mulighet til å skreddersy et opplegg ut fra ditt behov.

Pris fra kr 540kr/t inklusiv mva.
Alt av utstyr og renholdsprodukter er inkludert i prisen.

Vi har for tiden venteliste på privat renhold.


Send oss en forespørsel

Har du spørsmål om denne tjenesten? Send oss en melding så tar vi kontakt for hyggelig prat og uforpliktende tilbud. Vi ser frem til å høre fra deg!