Svanen Service AS ble stiftet på Gjøvik våren 2016.

Vi hadde selv utfordringer med hektiske hverdager og problemer med å finne en seriøs og pålitelig aktør til ta seg av regelmessig renhold hjemme i eget hus. Vegen fra tanke til oppstart av firmaet ble svært kort, vår første ordre kom før vi rakk å ansette renholdere.. Målet med firmaet ble derfor å dekke nettopp dette behovet til en forsvarlig pris.

Etterhvert som vi har utviklet oss, har vi  fått tillitten til flere store bedrifter, som vi nå i flere år har utføret renholdsoppdrag for. Vi leverer renholdstjenester i Gjøvik, Toten og omegn og setter høye krav til kvalitet og service. Faste private renholdsavtaler, flyttevask ved boligsalg, trappevask for borettslag, barnehagerenhold og bedriftsavtaler utgjør den største delen av virksomheten. Samtidig som vi vokser ønsker vi fortsatt beholde fleksibiliteten til å ta på oss små og store enkeltoppdrag for både private og bedrifter.

Vi tror på å gjøre en forskjell i bransjen dersom vi med smil og entusiasme gjør grundig arbeid. Fornøyde ansatte er dermed en av våre høyeste prioriteringer. Renholdsbransjen er regulert gjennom almenngjort minstelønn. Ved å følge denne og ha gode pensjons- og forsikringsløsninger, har våre ansatte en trygg og godt betalt arbeidshverdag. Vår bedrift utgjør totalt 12 flinke renholdere, som vi er veldig stolte av.

Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift og medlem av NHO. I 2021 og 2022 mottok vi Dagens Næringslivs Gasselepris, dette viser at vi har gjort og gjør mye rett.

Her er våre genrelle Salgsbetingelser


Send oss en forespørsel

Har du spørsmål om denne tjenesten? Send oss en melding så tar vi kontakt for hyggelig prat og uforpliktende tilbud. Vi ser frem til å høre fra deg!