Svanen Service AS ble stiftet på Gjøvik våren 2016.

Vi hadde selv utfordringer med hektiske hverdager og problemer med å finne en seriøs og pålitelig aktør til ta seg av regelmessig renhold hjemme i eget hus. Målet med firmaet ble derfor å dekke nettopp dette behovet til en forsvarlig pris.

Firmaet leverer i dag renholdstjenester i Gjøvik, Toten og omegn og setter høye krav til kvalitet og service. Faste private renholdsavtaler, flyttevask ved boligsalg, trappevask for borettslag, barnehagerenhold og bedriftsavtaler utgjør den største delen av virksomheten. Samtidig vil vi fortsatt ha fleksibilitet til å ta på oss små og store enkeltoppdrag for både private og bedrifter.

Vi tror på å gjøre en forskjell i bransjen dersom vi med smil og entusiasme gjør grundig arbeid. Fornøyde ansatte er dermed en av våre høyeste prioriteringer. Renholdsbransjen er regulert gjennom almenngjort minstelønn. Ved å følge denne og ha gode pensjons- og forsikringsløsninger, har våre ansatte en trygg og godt betalt arbeidshverdag. Vår bedrift utgjør totalt 12 flinke renholdere, som vi er veldig stolte av.

Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift og medlem av NHO. I 2021 mottok vi Dagens Næringslivs Gasselepris, dette viser at vi har gjort og gjør mye rett.

 

svanenservice


Send oss en forespørsel

Har du spørsmål om denne tjenesten? Send oss en melding så tar vi kontakt for hyggelig prat og uforpliktende tilbud. Vi ser frem til å høre fra deg!