CMS Berlin

28.september 2023

CMS Berlin Claining.Managment.Service.

 

Uke 39 deltok vi på CMS Berlin i Tyskland. Dette er en messe for renholdsindustrien, bedrifter fra hele europa og leverandører fra hele verden deltok.
Det gigantiske messområdet vrimlet med folk og var stappet med små og store leverandører, produsenter og utviklere. Alt fra mindre leverandører med spesialverktøy til små nisjejobber, til de aller største og mest komersielle aktørene.

 

Spesielt interessant var det å se det nysete innen robotteknologi. Det er ingen tvil om at dette vil bli en del av hverdagen vår i fremtiden. Å få et innblikk i dette nå, gir oss et grunnlag for å følge med på utviklingen i dette feltet i årene fremover.

Ingen tvil om at HMS, miljø og bærekraft er et tema som betyr mye også for resten av bransjen. Har fikk vi nyttig input og inspirasjon som vi håper vil gjøre oss enda bedre på vår egen satsing i tiden fremover.

 

CMS Berlin var vårt første internasjonale messebesøk. Ingen tvil om at vi er ekstremt små blant disse gigantiske aktørene, men vi knyttet kontakt med flere leverandører og internasjonale kolleger, som vi gleder oss til å se resultat av i fortsettelsen.

Tilbake til arkivet