Gulvbehandling

Vinyl- og linoleumsgulv er robuste, holdbare og krever lite vedlikehold. Men over tid blir de både matte og slitte, noe som gjør at de blir krevende å holde rene. Med oppskuring og påfølgende polishbehandling, finner gulvet tilbake til sin glans, samtidig som det sparer tid i det daglige renholdet.

I ditt daglige renhold, husk å les gulvets datablad, slik at du bruker kjemikalier med riktig ph-verdi. Bruk av feil renholdsprodukter vil føre til misfarging, og rask slitasje.

Svanen Service AS har skuremaskin og poleringsmaskin, samt kunnskapen om hva som skal til for det ideele resultat. Vi gjør hele jobben, eller leier ut maskinene til deg. Oppdrag
Ta kontakt for mer info.

Møbelrens

Rens av møbler og senger har lenge vært etterspurt av våre faste kunder. Vi har løst dette med å gå til anskaffelse av en bruksvennlig og enkel rensemaskin. Vår rensemaskin bruker vann(ikke damp), da dette gir et bredere bruksområde, og minimerer risiko for å ødelegge tekstilene. Det er helt utrolig hva en runde med rensemaskina gjør med en sofa! En møbelrens vil forlenge produktets levetid, og spare både miljøet og din lommebok. Vi kan ta hele jobben for deg, eller du kan leie utstyret av oss.


Send oss en forespørsel

Har du spørsmål om denne tjenesten? Send oss en melding så tar vi kontakt for hyggelig prat og uforpliktende tilbud. Vi ser frem til å høre fra deg!