Svanen Service AS ble stiftet på Gjøvik våren 2016 av Lars Elton Myhre og Josip Blajic.

Vi hadde selv utfordringer med hektiske hverdager og problemer med å finne en seriøs og pålitelig aktør til ta seg av regelmessig renhold hjemme i eget hus. Målet med firmaet ble derfor å dekke nettopp dette behovet til en forsvarlig pris.

Frem til våren 2018 leverte vi også tjenester innen utvendig husvask, takvask, maling og enkle vaktmestertjenester. Da Lars på dette tidspunktet kjøpte alle aksjene i selskapet, ble disse tjenestene lagt ned. Firmaet leverer i dag tjenester innen alt av renhold i Gjøvik og omegn og setter høye krav til kvalitet og service. Faste private renholdsavtaler, flyttevask ved boligsalg, trappevask for borettslag og bedriftsavtaler utgjør den største delen av virksomheten. Vi har fornøydhetsgaranti til alle våre kunder.

Vi tror på å gjøre en forskjell i bransjen dersom vi med smil og entusiasme gjøre grundig arbeid. Fornøyde ansatte er dermed en av våre høyeste prioriteringer. Vår bedrift utgjør totalt 8 flinke renholdere, som vi er veldig stolte over at utgjør vårt blide renholdsteam.

svanenservice